Over ons

GewoonFM, gestart op 22 februari 2013, straalt Nederlandstalige gezelligheid uit via internet.en dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Van Frans Bauer, André Hazes tot Jan Smit, GewoonFM heeft een warm hart voor het Nederlandstalige lied het staat dan ook hoog  in het vaandel en  voert de boventoon van het radiostation.

Daarnaast wordt het aangevuld met een gezellige muzikale mix  van de Piratenhits tot aan de tijdloze klanken  van de classics zoals ABBA en Michael Jackson, en UB40 vinden hier hun thuis.

Met een hart voor regionaal talent biedt GewoonFM een podium voor opkomende artiesten,breng de gezelligheid in je huiskamer, op de werkvloer, of onderweg.

Waar je maar bent kan je Luisteren naar GewoonFM, de muzikale variatie weeft zich door het internet heen, met een gezellig karakter daarom  de slogan “Die Zet Je Aan!” weerspiegelt de uitnodiging om te genieten.

Overal is GewoonFM online te beluisteren in zeer hoogwaardige  heldere audio kwaliteit 320 kbps GewoonFM vind je via diverse online radio portals en  altijd via de website GewoonFM.nl en via de APP van GewoonFM 

Die GRATIS te verkrijgen is in de Google Play Store.

Copyright© 2013/2024 GewoonFM alle rechten voor behouden | website ontwikkeling jawismedia.nl

0%

You cannot copy content of this page