Over ons

Gewoon FM is op 22 februari 2013 gestart met haar eerste uitzending, ook destijds al Live gebracht door de man van eerste uur, Martijn Cornelissen.

Uitzendingen van Gewoon FM zijn op dit moment uitsluitend via internet te beluisteren. Daar zijn wij heel blij mee want nu kunnen jouw vrienden, familie, kennissen en relaties dichtbij maar ook op afstand, allemaal meeluisteren als je een verzoekje voor ze aanvraagt. Zo hebben we programma’s waar ook in het buitenland naar geluisterd wordt. Overal waar internet is, is ook de gezelligheid van Gewoon FM.

De muziek van Gewoon FM bestaat uit vele soorten. We zijn een Nederlands station, en dat mogen we graag laten horen. Zo kun je bij ons luisteren naar Marianne Weber, André Hazes, Frans Bauer, Jan Smit, René Froger, Davina Michelle en vele anderen. Al deze klanken worden afgewisseld met piratenknallers, Golden Oldies, Country, maar ook de lekkerste popmuziek. Zo hoor je bij Gewoon FM dus ook Mariah Carey, Abba, Madonna, Bruce Springsteen, UB40, Adèle en ontelbare anderen voorbijkomen.

Het meest kenmerkend voor Gewoon FM is dat we buiten deze muziek om, ook een platform bieden voor de lokale, regionale of B-artiest. Hiervoor fungeert Gewoon FM zowel als klankbord maar ook als springplank. Uiteraard maken we hierin selecties en zal de ene DJ/presentator hier meer van laten horen dan de ander. Ook tijdens de Non Stop uren hoor je deze toppers die zich veelal met hart en ziel inzetten, met regelmaat terugkomen.

Kortom een zeer gevarieerd aanbod die gezelligheid garandeert.

Via de Gewoon FM App wordt meeluisteren super gemakkelijk gemaakt. Deze is gewoon via de Play Store en de App Store te vinden. Download ‘m snel en luister naar Gewoon FM.

Via social media en deze website, houden we je op de hoogte van Gewoon FM. De Gewoon FM DJ’s/presentators, de Gewoon FM programma’s, maar ook alle andere activiteiten en acties die Gewoon FM organiseert. Dus blijf op de hoogte en Like ons op Facebook.

Gewoon FM uit je speakers.

Gewoon Gezellig