Vrijwilliger/DJ worden?

momenteel zijn we niet meer op zoek naar dj’s of vrijwilligers!!

 

Medewerkers / Vrijwilligers gezocht

Tot heden zit onze programmering vol we zijn niet meer op zoek naar deejays voor de avond uren

maar meer voor overdag Heb je hier belangstelling voor dan kun je contact met ons opnemen

 

Gewoon FM zoekt naar medewerkers/vrijwilligers. Om een beeld te vormen of dit iets voor jou zou kunnen zijn geven we eerst een beeld van waar wij voor staan.

Wij zijn een radiostation dat uitsluitend via internet programma’s maakt. Wij draaien 24 uur per dag bij GewoonFM. Via internet zijn wij altijd en overal bereikbaar. Onze muziekaanbod bestaat uit de volgende samenstelling: Wij zijn een Nederlands station en zijn er trots op om dit ook uit te dragen. Daarmee brengen wij vooral de muziek van Nederlandse artiesten als Jannes, René Froger, Corry Konings etc. Daarnaast draaien we ook met regelmaat Golden Oldies, Country, Soft/Classic rock. Ook popmuziek met een Nederlands karakter hoort hierbij. Dit alles in een mix met af en toe een piratenhit levert dit een mooi resultaat op, met een eigen gezicht. Het belangrijkste bestanddeel van het muziekaanbod van Gewoon FM is hierbij nog niet benoemd. Dit is namelijk de lokale, regionale of B-artiest. Hiervoor zijn wij een dankbaar klankbord. Dit zijn meest artiesten die met heel hun hebben en houden alles geven voor de muziek en hun carrière. Met dit aanbod maken we de leukste programma’s voor luisteraars die gezelligheid uit hun speakers willen..

Werken bij Gewoon FM gebeurt altijd vanuit je eigen huis

Wat verwachten wij als je een programma gaat maken:

  • Een programma hoort gepresenteerd te worden.
  • Een programma-idee is leuk, maar geen verplichting.
  • Houd het leuk voor de jezelf, maar ook voor de luisteraar.

Houd het netjes tijdens uitzendingen (Geen grof taalgebruik, discriminatie, aanstootgevende of provocerende muziek.

· Minimaal 1x per week op een vaste dag en tijdstip een uitzending brengen. (Bij voorkeur Live. In overleg kan dit ook vooraf opgenomen). Meerdere keren per week in overleg mogelijk.

Wat ben je nodig:

  • Een betrouwbare PC .
  • Een net zo betrouwbare internetverbinding.
  • Een mogelijkheid om muziek en spraak aan te bieden via de PC. (We hebben DJ’s die dit allemaal via 1 PC regelen. We hebben ook DJ’s die met een mengtafel, microfoon etc werken.)
  • Goede kwaliteit muziek (Hier kunnen we je eventueel bij helpen).
  • DJ Software (Ook hier kunnen we je bij helpen).
  • Veel motivatie om er wat leuks van te maken in een gezellig team .

Alle medewerkers van Gewoon FM werken op vrijwillige basis. De één doet dit om ervaring op te doen. De ander omdat hij/zij het gewoon gezellig vind. We zijn een jong team en enthousiast team die er samen voor wil gaan om van Gewoon FM een succes te maken.

Heb je interesse om ons team te versterken, neem dan contact met ons op via : redactie@gewoonfm.nl.

Uiteraard komen we hier zo spoedig mogelijk bij je op terug.